Carta de presentació

Un cop acabada la 5a edició de la BTR, i quan sorprenentment tenim restes de neu i un vent gèlid, la ciutat de Barcelona es veu distant. Vista des dels turons de Collserola sembla que la puguis dominar, atrapada pel mar i la serralada. De tota manera, si gires i et mires la muntanya, només cal endinsar-te pels camins i corriols que la recorren per adonar-te de quina meravella atresora aquesta serralada envoltada d’una urbs metropolitana que no ha aconseguit devorar-la.

Córrer per aquests camins és un privilegi per als que vivim al voltant d’aquestes muntanyes, però també ho és per als que vénen a participar-hi des de l’estranger. Protegir-la i preservar-la és la nostra obligació, disfrutar-la és un dret que no podem deixar-nos arrabassar.

Anem treballant perquè en aquesta sisena edició pugueu continuar posant a prova les vostres cames, la il·lusió per fer una ultra assequible, sense cap més pretensió de provar-vos a vosaltres mateixos. I aquest any, els fidels que ens han fet confiança durant tots aquests anys, tindran recompensa.

Respecteu la muntanya, correu i disfruteu-la

La Nova Fita
Mònica Aguilera i Marc Ràfols
Febrer 2018