JORNADA DE SALUT, PREPARACIÓ Y SEGURETAT

JORNADA DE SALUT, PREPARACIÓ I SEGURETAT

Data: 21 de setembre de 2017
Lloc: Hospital SANITAS CIMA, Barcelona
         Paseig Manel Girona, 33. Edifici “La Masia” auditori
Inscripció: Entrada lliure
Coordinació: Sanitas Millenium Iradier i Barcelona Trail Races

L’ultra de muntanya més metropolità i únic a Barcelona ciutat, la Barcelona Trail Races (BTR) , juntament amb Sanitas Millenium Iradier organitzen la segona jornada de salut i seguretat de curses de muntanya amb l’objectiu de posar en contacte els professionals vinculats amb la salut i la seguretat en les curses per muntanya amb els corredors. La jornada també va dirigida a entrenadors, organitzadors de curses i a tots aquells interessats en els temes, ja que pretén abordar qüestions com el perquè de les proves d’esforç, la seguretat del corredor en muntanya, mètodes d’entrenaments, les bases nutritives per als esportistes en curses de llarga distancia o les noves tecnologies aplicades al trail.

Les jornades les moderarà Raül Llimós, periodista esportiu de RAC1 i presentador del programa Ultraesports i entre els ponents estan Montse Bellver, metge de l’Esport; el preparador físic Eduard Barceló, la dietista-nutricionista Saioa Segura; el podòleg esporiu Enric Violan; el Dr. Miquel Vidal Dominguez, Cap de Unitat del Grup d’Emergències Mèdiques de la Generalitat de Catalunya; David Gensana, Mosso d’esquadra de muntanya i Mònica Aguilera, codirectora de la BTR i guanyadora de la Marató des Sables el 2010.

En finalitzar la sessió, s’obrirà un torn de preguntes amb la intenció de crear un col·loqui dinàmic entre els ponents i els assistents. La jornada és gratuïta d’entrada lliure.

Sorteig de dos proves d’esforç al centre Sanitas Milleniu Iradier entre tots los assistents a la jornada.