OBERTURA D'INSCRIPCIONS 1 DE JUNY

L’1 de juny obrirem les inscripcions per a la Barcelona Trail Races amb moltes ganes de tornar a afrontar el repte d’oferir-vos una gran cursa.

Com sabeu la nova normativa del Parc Natural de Collserola ens obliga a reduir les diferents recorreguts que hi havia fins ara a un de sol, de 76 km.

Podeu participar a la Gran Trail Collserola (GTC) de 76 km, o bé, i per als que us agraden les distàncies més curtes, a la Gran Trail Collserola X2 (GTCX2).

Com a novetat d’aquest 2017 hem creat una nova modalitat, la GTCX2, una cursa per relleus per equips formats per dos corredors. El punt on es donarà el relleu és a l’avituallament del Papiol. Els corredors de la cursa de relleus hauran d’arribar al Papiol o tornar del Papiol a la línia de meta pels seus propis mitjans. D’aquesta manera, el primer rellevista farà una cursa de 47 km, i el segon una de 29 km. Això permet que, d’alguna manera, continuï havent-hi les distàncies que hi havia originàriament.

La participació, suma de les dues modalitats està limitada a 500 dorsals (participants de GTC + equips de la GTCX2 = 500). Les inscripcions de les dues modalitats s’obriran simultàniament el dia 1 de juny a les 20.00 h.