OBERTURA D'INSCRIPCIONS GRAN TRAIL COLLSEROLA 2017

Aquest 2017 arribem a la cinquena edició de la Barcelona Trail Races.  Durant aquests anys hem fet un munt de quilòmetres per poder-vos oferir una cursa atractiva: hem canviat la sortida per millorar el recorregut, hem aconseguit fer un traçat equilibrat, ràpid i exigent alhora. Però el que no hem aconseguit és mantenir l’oferta de curses que teníeu fins ara.

La nova normativa del Parc Natural de Collserola ens obliga a reduir les diferents curses que hi havia fins ara a una de sola, el Gran Trail Collserola, de 76 km, amb una limitació de 500 dorsals. Ens hauria encantat mantenir les curses més curtes, que tenen un públic entusiasta i fidel, però hem decidit mantenir l’esperit inicial de la llarga distància.

L’1 de juny obrirem les inscripcions per a la Barcelona Trail Races amb la recança de només poder posar a la vostra disposició 500 dorsals, però amb moltes ganes de tornar a afrontar el repte d’oferir-vos una gran cursa. Estigueu atents a les notícies que us anem donant a la web i al Facebook.

Ens veiem a Collserola