Agraïmets i fotos

Moltes gràcies a tots i totes,

Gràcies als voluntaris que han fet possible el control a les cruïlles, el marcatge del recorregut, l’organització dels avituallaments, de la sortida, de meta… i sobretot pel vostre tracte cap als corredors. De vegades aguantant moltes hores amb fred i vent des de primera hora de matinada fins al vespre. Sou uns cracks.

Gràcies també als corredors per la vostra confiança,… hi ha un grapat que sou repetidors i això ens anima molt. Encara que no us ho diem, sabem que repetiu.

Moltes gràcies als col·laboradors, Ajuntaments i al Velòdrom d’Horta pel vostre suport un any més. Finalment gràcies al Parc per permetre’ns gaudir d’un dia de trail running en un entorn tan espectacular al costat mateix de la ciutat de Barcelona.

FOTOS

Pels que us ho vàreu perdre i pels que vàreu venir i us voleu veure retratats aquí (+) teniu un enllaç a les fotos d’ esportFoto.cat.

Penseu que hi ha fotos a 11 zones diferents, així que seria bo que miréssiu també la galeria de dorsals no visibles, ja que de vegades els dorsals no es veuen. Per veure les fotos de corredors amb dorsals no identificat poseu dorsal 0.