BTR2018: Relleus!

Benvolguts, benvolgudes,

Aquest 2018 arriba la sisena edició de la Barcelona Trail Races, amb el seu ultra de la ciutat de Barcelona, el Gran Trail Collserola (GTC). Es disputarà el dissabte 24 de novembre.

La principal novetat d’aquesta edició és que s’ampliarà la cursa de relleus, anomenada Gran Trail Collserola Relleus (GTCR), pensant en tots aquells que us vau quedar sense les distàncies més curtes però que encara voleu participar d’una cursa singular al Parc de Collserola.

Aquest 2018 a la cursa de relleus us podeu inscriure equips compostos de dos, tres, quatre o cinc corredors. Es poden fer tants relleus com es vulgui i es poden repetir corredors en diferents trams. Tots els relleus però han de fer-se als avituallaments on hi haurà una zona de control. En total hi ha 5 punts d’avituallament, i un d’ells es repeteix a l’anada i la tornada. Això vol dir que hi ha 6 possibles punts de relleu. O sigui 7 trams amb distàncies i dureses variables. Cada equip ha d’organitzar-se els relleus i els transports entre els avituallaments.

La categoria reina, Gran Trail Collserola de 74 km i +2600 m, es manté igual que l’any passat. El recorregut, el perfil, els horaris i hores límit de pas són iguals que a l’any 2017, i també s’apliquen als equips de relleus.

Com cada any, el dia 1 de juny obrim inscripcions. Tenim un límit de 500 inscrits (un equip de relleus compta per una inscripció).

Us esperem a Barcelona el proper 24 de novembre!