Cursa solidaria

Bossa del corredor solidària

Aquest any la Barcelona Trail Races, juntament amb el TransPerfect Mountain Challenge, ofereix als corredors la possibilitat de col·laborar amb una causa solidària. Afegint la BOSSA DEL CORREDOR SOLIDÀRIA DE LA BARCELONA TRAIL RACES en al moment de fer la inscripció, estareu fent una donació directa a AFANOC, L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. El seu projecte més important és La casa dels Xuklis, que dona allotjament temporal per a infants i adolescents amb càncer i les seves famílies mentre duren els tractaments als hospitals de Barcelona.

Com puc col·laborar?

Només heu d’afegir la bossa del corredor solidària de la BTR al moment de fer la inscripció. L’aportació que fareu adquirint la bossa és de 15€ i el 100% dels beneficis d’aquesta arribarà a AFANOC.

Disponiblitat de bosses: 150 unitats

Puc col·laborar comprant la bossa sinó estic inscrit a la BTR o si em vaig inscriure però no la vaig afegir a la meva inscripció?

Si, podeu col·laborar tant si estàveu inscrits i no havíeu demanat la bossa, com si no esteu inscrits i voleu fer-vos amb la bossa.

Aquí trobareu el formulari per fer la comanda:

Què conté la bossa del corredor solidària?

On podré recollir la bossa del corredor solidària?

El divendres 18 i dissabte 19 de novembre de 2022, i durant la recollida de dorsals de la BTR, tots aquells que hagueu comprat la bossa la podreu passar a recollir.

No deixeu passar l’oportunitat de col·laborar amb una bona causa d’àmbit local que a més a més treballa al costat mateix del lloc de sortida de la BCN Trail Races.