DARRERES INFORMACIONS PER ALS PARTICIPANTS

Ja us queda poc per participar a la 7a edició de la Barcelona Trail Races! Llegiu-vos amb calma i atenció aquestes notes que us facilitaran tots els passos previs abans de la sortida.

Els que no heu recollit els dorsals a la botiga Salomon de Barcelona, podeu passar-los a recollir a partir de les 17.00 h del divendres 22 i a primera hora de dissabte 23. Us recomanem que ho feu divendres per evitar cues d’última hora. Teniu l’horari aquí. Us recordem que heu de portar el carnet d’identitat, i que si voleu recollir el dorsal d’algun company heu de portar firmat el full d’autorització a tercers, que trobareu aquí, juntament amb la fotocòpia del DNI del propietari del dorsal.

Abans d’entrar al parc tancat, haureu de passar pel control de material. Encara que faci fresca, val més fer-ho amb temps per evitar cues d’última hora i recordeu de portar les barretes i gels marcats amb el vostre dorsal (si no us ho faran escriure in situ i això us farà perdre temps). Podeu consultar el vostre número de dorsal aquí.

Pel que fa al seguiment GPS, recordeu que els familiars i amics us poden seguir en temps real, i que es pot fer tant des d’un ordinador com des del mòbil. Aquest dispositiu i el xip de cronometratge es recolliran juntament amb el dorsal. Heu de tenir en compte que és un aparell que lloguem a una empresa i que té un cost considerable, per això us adjuntem un document d’ús perquè ens el porteu omplert per entregar abans de la recollida del transmissor. Sigueu curosos i, sobretot, si algú ha d’abandonar, que deixi xip i dispositiu GPS al responsable de l’avituallament. Pel que fa a la col·locació, llegiu-vos les indicacions que trobareu al sobre del dorsal o bé aquí.

Quant als relleus, tindreu una zona habilitada per fer el relleu en cada avituallament, menys al de Can Calopa, on no podeu fer canvi de rellevista. El testimoni del relleu serà precisament el transmissor GPS i el xip de cronometratge, que haureu de passar al vostre company o companya. Si a l’avituallament demanen al nou rellevista fer la revisió de material, faciliteu la feina per agilitzar el relleu (tingueu en compte que el material obligatori es pot passar d’un rellevista a l’altre).  Heu de tenir en compte també que les àrees de lleure del Parc de Collserola en general no disposen de grans zones de pàrquing i que per tant és millor que hi arribeu amb temps suficient per no haver de patir. Finalment, si ho voleu, tot l’equip podrà fer l’entrada a meta junts.

Per acabar, ja sabeu que poc o molt haurà plogut i potser plourà. Segur que en algun punt us mullareu el calçat. És important que ho tingueu en compte i que hi penseu per fer un canvi de sabatilles i/o mitjons a l’avituallament del Papiol. Sigueu prudents!

Bona cursa a tothom!