Entrenament

Molts de vosaltres ens demaneu consell per afrontar el repte del Gran Trail Collserola amb les millors condicions possibles.

Des de Barcelona Trail Races us aconsellem seguir un pla d’entrenament, i la recomanació i la importància d’abordar-lo fent un control mèdic previ que garanteixi un estat de salut òptim per a fer activitat física sense limitacions.

Amb una bona planificació es pot aconseguir entre altres coses:

1. Major continuïtat en els entrenaments.
2. Millora del rendiment.
3. Major progressivitat i reducció del risc de lesions.
4. Major variabilitat en els continguts d’entrenament.
5. Millor control de les càrregues d’entrenament.
6. Nivells superiors de motivació i compromís amb la tasca.
7. Desenvolupament més harmònic de les diferents qualitats físiques.

Per aquest motiu us fem arribar una proposta interessant que ens fa arribar Eduard Barceló a través de la seva web.

Independentment del nivell esportiu de cada persona i amb objectiu d’afrontar el Gran Trail Collserola o la Mitja Volta al Parc, Eduard Barceló confecciona una planificació que te en compte el lloc en el qual em trobo (el meu estat físic actual), el lloc on vull arribar (Gran Trail Collserola o la Mitja Volta al Parc) i les condicions d’entrenament de les quals disposo.

A l’enllaç que trobaràs al final de la pàgina pots generar la teva pròpia planificació.

El programa es basa en les dades que cada usuari introdueix relacionats amb els seus valors corporals, de rendiment, disponibilitat de dies, preferències de descans i dates de l’objectiu competitiu seleccionat. A partir de tota aquesta informació individual genera una planificació, que per tan sols 1,5 euros a la setmana, et permetrà aconseguir el teu objectiu.

programa-entrenament-eduardBarcelo

Cal afegir, que a la planificació de les sessions d’entrenament, s’adjunta una pauta nutricional així com una sèrie de recomanacions perquè el dia de la competició tot estigui sota control.

Si tens dubtes que funcioni no et preocupis, descarrega’t la versió de prova de 2 setmanes i en tan sols 15 dies entrenant amb el pla notaràs els teus progressos. Després no ho voldràs deixar.

logotip-eduard-barcelo-petit