Gran Trail Collserola Relleus

Tenim la setena edició de la BTR a tocar. La cursa de relleus, anomenada Gran Trail Collserola Relleus (GTCR), continuará sent protagonista aquest 2019, una prova que vam crear al 2017 pensant en tots aquells que us vau quedar sense les distàncies més curtes de la BTR però que encara voleu participar d’una cursa singular al Parc de Collserola.

Com a la passada edició, a la cursa de relleus, us podeu inscriure equips compostos de dos, tres, quatre o cinc corredors. Es poden fer tants relleus com es vulgui i es poden repetir corredors en diferents trams. Tots els relleus han de fer-se als avituallaments on hi haurà una zona de control, excepte a l’avituallament de Can Calopa on no està permès fer cap canvi. En total hi ha 5 punts on es poden fer relleus, un d’ells es repeteix a l’anada i la tornada. O sigui 6 trams amb distàncies i dureses variables. Cada equip ha d’organitzar-se els relleus i els transports entre els avituallaments.

Informació bàsica,

  1. La GTCR (Gran Trail Collserola Relleus) és una cursa per relleus, que segueix el mateix recorregut que la GTC.
  2. Hi haurà de 2 a 5 rellevistes.
  3. Els relleus es faran obligatòriament als avituallaments entre els membres de l’equip. L’ordre és lliure.
  4. Cada rellevista tindrà el seu dorsal.
  5. La sortida dels primers rellevistes serà simultània amb els corredors de la GTC i, igual que aquests, hauran de passar el control de material obligatori.
  6. El desplaçament dels rellevistes als avituallaments va a càrrec del propi equip.
  7. El relleu es farà dins els avituallaments i consistirà a donar com a testimoni el xip de cronometratge i el dispositiu GPS.
  8. Als avituallament els rellevistes poden haver de passar un control de material obligatori abans de sortir a córrer.
  9. L’entrada a meta la pot fer tot l’equip alhora. Tot l’equip pot fer els metres finals junts.
  10. Les categories de la GTCR són: equip d’homes, equip de dones i equip mixtes.