Mans de Sant, massatge fisioterapèutic

MansDeSant

Buscant oferir el millor servei als corredors,

Mans de Sant i Barcelona Trail Races hem firmat de nou un acord de col·laboració per aquest 2018. Tal i com varem fer els dos darrers anys, i buscant oferir el millor servei als corredors el proper 24 de novembre comptarem amb la presencia d’un equip de fisioterapeutes que estarà a la vostra disposició. Tots els corredors que ho desitgeu al finalitzar la prova disposareu gratuïtament dels seus serveis.
foto-mans-de-sant-massatge-thumper

Mans de Sant

Si ets esportista i t’has planejant participar al Gran Trail Collserola és molt important planificar les sessions de massatge i incorporar-les al teu pla d’entrenament. No dubtis incloure al fisioterapeuta.

Hem d’entendre que el massatge terapèutic i esportiu en una persona que entrena cada dia o gairebé cada dia és un element més dins de l’entrenament, ja que resulta de vital importància pel paper que juga en la prevenció de lesions i en la millora de l’eficiència de l’activitat esportiva.foto-mans-de-sant-mitja-marato

Mans de Sant estarà present a la Barcelona Trail Races per ajudar a descarregar els participants de l’esforç. Un equip de fisioterapeutes professionals estaran preparats per tractar els corredors amb les tècniques manuals però sense renunciar a l’última tecnologia com Indiba, Thumper, punció seca ecogiada, ecografia, kinesiotape, Physium i Cool Roller, única eina que combina el massatge en profunditat amb l’aplicació de fred.

Mans de Sant és el centre de fisioteràpia referència a Sant Cugat del Vallés, que està especialitzat en massatge fisioterapèutic. A més, tractem lesions típiques dels runners com l’epicondilitis, fascitis plantar, calcificacions, tendinitis, esquinços de lligaments i d’altres.

foto-mans-de-santPosa’t en les millors mans!
mansdesant.com