OBERTURA D'INSCRIPCIONS 1 DE JUNY

Arriba la setena edició de la Barcelona Trail Races, amb el seu ultra de la ciutat de Barcelona, el Gran Trail Collserola (GTC) de participació individual amb els seus 76 kilòmetres i 2.600 m. de desnivell positiu, i la prova de relleus, el Gran Trail Collserola Relleus (GTCR), que discorre pel mateix recorregut que la GTC però que permet completar el total del quilometratge rellevant-se entre diferents components d’un mateix equip.

Les dues modalitats es disputaran el dissabte 23 de novembre amb sortida i arribada del Velòdrom d’Horta, Barcelona.

Com cada any, el dia 1 de juny a les 20h obrim inscripcions de les dues modalitats simultàniament. Tenim un límit de 500 dorsals (un equip de relleus compta per un dorsal).

A la GTCR, la cursa de relleus, us podeu inscriure equips compostos de dos, tres, quatre o cinc corredors. Es poden fer tants relleus com es vulgui i es poden repetir corredors en diferents trams. Tots els relleus però han de fer-se als avituallaments on hi haurà una zona de control. En total hi ha 6 possibles punts de relleu, o sigui 7 trams amb distàncies i dureses variables. Cada equip ha d’organitzar-se els relleus i els transports entre els avituallaments.

Us esperem a Barcelona el proper 23 de novembre!