RECOLLIDA DE DORSALS

RECOLLIDA DE DORSALS

1 – Recollida anticipada dorsals a la SALOMON STORE BARCELONA

Data: DEL DIMARTS 19 AL DIJOUS 21 DE NOVEMBRE 2019
Horari: de 10:00 a 21:00 hores
Localització: Rambla Catalunya, 54, Barcelona, 08007

Tots els corredors inscrits fins al 10 de novembre podreu passar a recollir el dorsal a la SALOMON STORE BARCELONA.

Haureu d’anar-hi en persona i presentar el vostre original del DNI, passaport o document equivalent.

Si no podeu passar per la botiga, una altra persona pot fer-ho per vosaltres presentant una fotocòpia del vostre DNI i el full d’autorització a tercers de recollida de dorsals degudament omplert.

Si teniu cap incidència amb la vostra inscripció, la recollida no es podrà fer efectiva i haureu d’esperar a fer-la al centre de competició.

Tots els inscrits a la BTR que passeu a buscar el dorsal per la SALOMON STORE BARCELONA us podreu bonificar d’una compra amb un 20% de descompte aplicable durant els tres dies de la recollida (del 19 al 21 de novembre).

Atenció: el xip de cronometratge i el dispositiu de seguiment només es podran recollir al centre de competició, el divendres o dissabte en horari de recollida de dorsals.

2 – Recollida al centre de competició VELÒDROM D’HORTA

Data: divendres 22 i dissabte 23 de novembre 2019
Horari: divendres de 17:00 a 22:00 hores i dissabte de 5:30 a 6:00 h
Localització: Centre de competició, Velòdrom d’Horta.

Podeu recollir el dorsal en persona presentant el vostre original del DNI, passaport o document equivalent, o bé, una altra persona pot fer-ho per vosaltres, presentant una fotocòpia del vostre DNI i el full d’autorització a tercers de recollida de dorsals degudament omplert.

XIP DE CRONOMETRATGE I DISPOSITIU DE SEGUIMENT EN VIU

Barcelona Trail Races proporciona a TOTS els corredors el servei de seguiment de posició en temps real. I per tant és obligatori participar amb aquest dispositiu localitzador, del qual se us farà entrega juntament amb el xip de cronometratge.

Si recolliu el dorsal a la SALMON STORE BARCELONA, haureu de recollir el dispositiu de seguiment i el xip de cronometratge divendres o dissabte al centre de competició (Velòdrom d’Horta), en una zona de recollida ràpida per als que hagin passat per la SALMON STORE BARCELONA.

Si recolliu el dorsal divendres o dissabte, se us entregarà el xip i el dispositiu juntament amb aquest.

És imprescindible presentar signat el full de condicions d’ús del dispositiu de seguiment i del xip de crono en el moment de recollir-los.