Reconeixement mèdic esportiu

A la muntanya hem de ser capaços de resoldre problemes de calor, fred, fatiga, son, gana… No podem controlar el medi però sí conèixer i saber actuar a temps, i el que sí que podem fer sempre és intentar fer-ho en les millors condicions de salut possibles.

L’entrenament de curses per muntanya és molt exigent des del punt de vista fisiològic, per aquest motiu us animem a fer-vos reconeixements mèdics i/o proves d’esforç de forma periòdica.


PROVA D’ESFORÇ EN MEDICINA DE L’ESPORT

La prova d’esforç o ergometria és una exploració objectiva que ens permet valorar la resposta de l’organisme a l’exercici físic.

La prova d’esforç amb anàlisi de gasos respiratoris o ergoespirometria és una prova d’esforç convencional en què introduïm sistemes de mesurament de l’intercanvi de gasos respiratoris i de la ventilació pulmonar. Ens permet mesurar la capacitat funcional de l’esportista (via aeròbica d’obtenció d’energia i les zones de transició metabòlica, llindar aeròbic i anaeròbic).

La prova d’esforç amb analitzador de gasos suposa una eina fonamental per a la valoració de l’esportista des de dos punts de vista: salut de l’esportista, mitjançant la prevenció i diagnòstic precoç de malalties i, en segon lloc, realitzar un suport científic mèdic al procés d’entrenament, per millorar-lo i optimitzar-ne el rendiment esportiu.


PROMOCIÓ BARCELONA TRAIL RACES 2019

LOGO SANITAS_BTR (Medium)

Preu especial: 99€

(vàlid fins 28/02/2020)

Una temporada més el nostre col·laborador Milenium Centre Mèdic Iradier Sanitas ofereix a tots els inscrits a la BTR i als nostres seguidors la possibilitat de realitzar-se una prova d’esforç amb anàlisi de gasos a un preu especial.

 La prova l’ofereix Milenium Centre Mèdic Iradier Sanitas a tots els inscrits i seguidors de la BTR. Amb aquesta promoció en total pagareu 99€.

Si hi estàs interessat has d’omplir el formulari que tens a continuació i es posaran en contacte amb tu per donar-te més informació  si en necessites i concretar la cita.

 

Formulari promoció prova esforç

4 + 4 =


Milenium Centre Mèdic Iradier Sanitas també ofereix altres serveis relacionats amb la medicina de l’esport, si estàs interessat en un altre servei pots contactar directament amb el centre.

 
Més informació (aquí)
UTC-sanitas
 
MILENIUM CENTRO MEDICO IRADIER
Iradier, 3. 08017 Barcelona
Tfno: 932554600
Atencíon al Cliente: atclientemir@sanitas.es