Seguiment GPS en temps real

Es obligatori participar amb el dispositiu, del qual se us farà entrega juntament amb el dorsal i el xip de cronometratge en el moment de la recollida de dorsals. És imprescindible presentar signat el full de CONDICIONS D’ÚS DEL DISPOSITIU DE SEGUIMENT I DEL XIP DE CRONO en el moment de recollir el dorsal.

Barcelona Trail Races proporciona a TOTS els corredors el servei de seguiment de posició en temps real per internet.

Seguimiento GPS para eventos deportivos – Seguimiento en tiempo real, crono virtual y control de carrera para eventos deportivos de outdoor.La plataforma que ens ajudarà a conèixer l’estat de cursa en temps real és Tracky Sport Services. Tots els corredors portaran un dispositiu de seguiment que informarà des de la pàgina de l’esdeveniment de la seva posició exacta en cada moment de la cursa sobre un mapa amb l’itinerari de la cursa.

Els familiars, amics i seguidors dels corredors podran conèixer en tot moment en quin punt de la cursa es troben, sabran quin ritme porten i els podran esperar en diferents punts del recorregut perquè sabran en tot moment on són. Tanmateix podran comparar els recorreguts de tots els corredors que estiguin utilitzant la plataforma.

Aquesta plataforma, també permet una vegada finalitzada la cursa, fer-ne una reproducció de forma accelerada.

Els corredors hauran de portar durant la prova un dispositiu electrònic que captura i envia la vostra posició en cada instant. El dispositiu estarà configurat per gravar la posició cada 30s i emetre cada minut.

Aquests dispositius tenen unes dimensions molt reduïdes (56 x 37 x 6mm) i un pes  de 39gr.

El servei és gratuït i no substitueix el crono.

RECOLLIDA

El dispositiu es recull al centre de competició juntament amb el dorsal i s’ha de retornar al acabar la cursa. S’entregarà dins una bossa estanca. El dispostiu haurà de quedar guardat dins la bossa durant tota la cursa.

Els dispositius d’entregaran encesos i llestos per funcionar, sense que els participants hagin de manipular-los.

Els equips participants en la modalitat de relleus, tindran un únic dispositiu i l’haurà de recollir el primer rellevista.

COL.LOCACIÓ EL DIA DE CURSA

  1. El tracker s’ha de col·locar a qualsevol butxaca de la motxilla d’hidratació, es recomana lligar-lo amb una brida per evitar perdre’l.
  2. La cara del dispositiu amb els botons ha d’anar orientada cap a l’exterior.
  3. No s’ha de col·locar res per sobre del dispositiu: ni mòbil, ni manta tèrmica, ni barretes, ni bidó/soft flask, ni bastons de grafit.
  4. I tampoc s’ha de col.locar a la mateixa butxaca del mòbil o la manta tèrmica.