Seguiment GPS en temps real

Es obligatori participar amb el dispositiu, del qual se us farà entrega juntament amb el dorsal i el xip de cronometratge en el moment de la recollida de dorsals. És imprescindible presentar signat el full de CONDICIONS D’ÚS DEL DISPOSITIU DE SEGUIMENT I DEL XIP DE CRONO en el moment de recollir el dorsal.

Barcelona Trail Races proporciona a TOTS els corredors el servei de seguiment de posició en temps real per internet.

pantalla-track-UTC2014

La plataforma que ens ajudarà a conèixer l’estat de cursa en temps real és tracktherace.com. Tots els corredors portaran un dispositiu de seguiment que informarà des de la pàgina de l’esdeveniment a tracktherace.com de la seva posició exacta en cada moment de la cursa sobre un mapa amb l’itinerari de la cursa.

track-GPS

Els familiars, amics i seguidors dels corredors podran conèixer en tot moment en quin punt de la cursa es troben, sabran quin ritme porten i els podran esperar en diferents punts del recorregut perquè sabran en tot moment on són. Tanmateix podran comparar els recorreguts de tots els corredors que estiguin utilitzant la plataforma.

Aquesta plataforma, també permet una vegada finalitzada la cursa, fer-ne una reproducció de forma accelerada.

Els corredors hauran de portar durant la prova un dispositiu electrònic que captura i envia la vostra posició en cada instant utilitzant els satèl·lits GPS.

Aquests dispositius tenen unes dimensions molt reduïdes (70 mm x 40 mm x 25 mm) i el seu pes ronda els 60 g.

El servei és gratuït i no substitueix el crono.

El dispositiu es recull al centre de competició juntament amb el dorsal i s’ha de retornar al acabar la cursa.