ÚLTIMES INFORMACIONS

Ja us queda poc per participar a la 5a edició de la Barcelona Trail Races! Llegiu-vos amb calma i atenció aquestes notes que us facilitaran tots els passos previs abans de la sortida.

Pel que fa als dorsals els podreu recollir a partir de la tarda de divendres 24 i a primera hora de dissabte 25. Us recomanem que ho feu divendres per evitar cues d’última hora. Teniu l’horari aquí. Recordem que heu de portar el carnet d’identitat, i que si voleu recollir el dorsal d’algun company heu de portar firmat el full d’autorització a tercers, que trobareu aquí, juntament amb la fotocopia del DNI del propietari del dorsal.

Abans d’entrar al parc tancat, haureu de passar pel control de material. Feu-ho amb temps per evitar cues d’última hora i recordeu de portar les barretes i gels marcats amb el vostre dorsal (si no us ho faran escriure in situ i això us farà perdre temps). Podeu consultar el vostre número de dorsal aquí. Us recomanem que us mireu bé els horaris per arribar amb marge a fer-ho tot. Teniu el programa aquí.

Aquest any com a novetat principal destaca que tots anireu amb un dispositiu de seguiment GPS. Això és un salt qualitatiu, tant per al corredor com per a l’organització, ja que el sistema permet un seguiment en temps real de tots els corredors, que es pot fer des del mòbil. Aquest dispositiu i el xip de cronometratge es recolliran juntament amb el dorsal. Heu de tenir en compte que és un aparell que lloguem a una empresa i que té un cost considerable. Sigueu curosos i sobretot, si algú ha d’abandonar, que deixi xip i dispositiu GPS al responsable de l’avituallament. Pel que fa a la col·locació, llegiu-vos les indicacions que trobareu al sobre del dorsal o bé aquí.

Quant als relleus, juntament amb el dorsal trobareu un braçalet per cadascú de vosaltres, que haureu de portar durant la cursa i que us identificarà com a participants de la GTX2. La revisió de material del segon rellevista es farà al CEM El Papiol, que és l’avituallament on es farà el relleu. El testimoni del relleu serà el xip i el dispositiu de seguiment GPS. Si vol, el primer rellevista podrà anar a buscar el company els darrers metres de cursa i entrar a meta junts.

Bona cursa a tothom!