Al 2022 es disputará la novena edició de l’ultra de la ciutat de Barcelona, el Gran Trail Collserola. Es tracta d’una competició en semiautosuficiència amb un traçat que recorre camins de la serra de Collserola.

És la primera cursa de muntanya de llarga distància amb sortida i arribada a Barcelona i amb un recorregut que passa per vuit dels nou municipis que conformen el Parc Natural de la Serra de Collserola.

El centre de competició serà al Velòdrom d’Horta de Barcelona. A tocar de la la parada de metro Mundet.

El Parc Natural de la Serra de Collserola representa una zona verda per a més de 3 milions de persones de l’àrea metropolitana de Barcelona. Aquesta gran àrea és part fonamental de la qualitat de vida tant dels veïns com dels visitants. Cada cop que hi entrem, a passejar, a córrer o amb bicicleta, el nostre deure és protegir-lo, cuidar-lo i també millorar-lo.

%

Corriol

%

Pista

%

Asfalt

Últimes notícies

Obrim inscripcions BTR 2022

La tercera setmana de novembre torna el trail a la ciutat de Barcelona. El 19 de novembre celebrarem la novena edició de la Barcelona Trail Races. Un clàssic dins del calendari i on esperem veure’ns de nou amb els repetidors i encoratjar als que encara no...

Save the date: 19 nov 2022

La novena edició de la Barcelona Trail Races tindrà lloc el dissabte 19 de novembre de 2022. Us esperem a tots per disfrutar un cop més d'aquesta festa del trail running a la ciutat de Barcelona. Podeu participar en la modalitat individual o relleus. El...

Cartell

DIRECCIÓ La Nova Fita DISSENY WEB Erigin Creacions S.L. CORRECCIÓ La Nova Fita
Els articles publicats al nostre web són propietat de La Nova Fita. Per a la reproducció total o parcial dels textos i fotografies publicades és necessària l’expressa autorització dels autors. Mirar Text legal.